top of page

Leningen

Combineer je woonkrediet met een schuldsaldoverzekering

Bij DVV verzekeringen ben je zeker van een woonkrediet op maat en een schuldsaldoverzekering met een dekking naar keuze. Voor je woonkrediet betaal je maandelijks een vast bedrag af. Als je vroegtijdig overlijdt, wordt je krediet door de schuldsaldoverzekering terugbetaald. Volledig of gedeeltelijk al naargelang je het hebt voorzien.

Kies je liever niet voor een pakket en wil je je schuldsaldoverzekering nemen bij een andere verzekeraar? Dat kan, maar dan geniet je niet van dezelfde gunstige tarieven voor je woonkrediet bij DVV verzekeringen. Die gunstige tarieven zijn dan ook voorwaardelijk.

Je vindt alle informatie in de prospectus die ook bij ons beschikbaar is.

Geen idee hoeveel je kunt lenen voor een woning? Doe de test en maak een simulatie van je hypothecaire lening.

Doe een simulatie van je

woonkrediet

Uitsluitingen en beperkingen

  • Niet gedekt door de schuldsaldoverzekering zijn onder meer overlijden door alcoholintoxicatie, deltavliegen, zweefvliegen, valschermspringen of ballonvaren.

  • De maximale looptijd van een woonkrediet bedraagt dertig jaar en er is geen minimumduur.

Goed om te weten:

  • Hypothecair krediet, onderworpen aan Boek VII (titel 4, hoofdstuk 2) van het Wetboek Economisch Recht. Onder voorbehoud van aanvaarding van je dossier. Voorwaarden voor de korting: de EPC-score moet, op het ogenblik dat je jouw kredietaanvraag indient, lager dan of gelijk aan 150 zijn en moet bewezen worden aan de hand van een energieprestatiecertificaat. De woning moet in België gelegen zijn en de korting moet worden aangevraagd vóór de ondertekening van je kredietaanvraag. De korting geldt niet voor nieuwbouwwoningen (bouw van een woning, aankoop op plan, aankoop onder btw-stelsel), overbruggingskredieten of kredieten zonder hypothecaire waarborg.
    Elke DVV kredietmakelaar heeft een contractuele overeenkomst ondertekend die de tien basisprincipes bevat om op verantwoorde wijze hypothecaire kredieten aan te gaan en te verstrekken.

  • De schuldsaldoverzekering is een overlijdensverzekering van tak 21 met vast kapitaal en maximaal 15% instapkosten, afgesloten voor een bepaalde duurtijd met een minimum van 10 jaar in geval van pensioensparen. De maximale duurtijd van de schuldsaldoverzekering is gelijk aan de looptijd van het woonkrediet.

  • De Bijzondere en Algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht.

  • Voor informatie over de limieten en uitsluitingen, ga langs bij een kredietmakelaar die ook DVV-verzekeringsconsulent is of bekijk :

vinkje@8x.png

Één pakket met woon-krediet en schuldsaldo

Wil je een woonkrediet en een goede bescherming voor je gezin als er iets gebeurt? Dan is ons pakket met woonkrediet én schuldsaldoverzekering perfect voor jou.

vinkje@8x.png

Als kredietmakelaar zijn we er voor jou

Neem je een krediet met vaste of variabele intrest? Wat met je schuldsaldoverzekering? Je kredietmakelaar die ook DVV-verzekeringsconsulent is, helpt jou. 

bottom of page